Astăzi este 06 Iun 2023, 08:36
Propunere 1 dec 2014 organizat de ClubRV-RO
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Re: Propunere 1 dec 2014 organizat de ClubRV-RO
In nici unul din locuri nu avem salon incalzit.. oricum nu se inghesuie nimeni sa vina cu variante ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Ninel Gavanescu
- Membru forum
- Oras: ALEXANDRIA
- Data nasterii: 02 Oct 1972
Propun a se discuta si aceasta varianta .
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
- Niky Radu
- Membru forum
Am trimis un amic aici la Panicel sa vorbeasca, se pare ca nu au nevoie de bani, nu doresc rulote, pe 2 ianuarie are grup rusesc cu ocupatie 100%
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
0744670978 telekom
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
0744670978 telekom
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Propunere 1 dec 2014 organizat de ClubRV-RO
Am vorbit eu personal si ne primesc ... dar eu am pus problema de 1 dec neconditionat de revelion !
Locul este f frumos , s-a facut o discutie de fata cu colegii despre acest loc si acum in Delta ... la Laguna.
Am vorbit si va voi prezenta raspunsul , numai ca va spun din capul locului ca aici camerele pleaca de la 170- 190 ron cu mic dejun si la 1 dec nu va vor "vinde " doar o seara ( aviz amatorilor ) ...
Varianta de cazare in alta parte si de socializare aici este exclusa pt. ca nu le convine sa ocupe salonul diversi vizitatori...
Au diverse posibilitati pana la purcel la protap.. am vb cu dna Roxana Draghici si au facut diverse activitati de team building , au experienta in astfel de evenimente de grup .
Ramane sa se consulte intre ei si sa faca si tariful pt RV-uri pt ca propunerea mea de pret nu li s-a parut f. convenabila....
Se poate face masa festiva fara probleme, echitatie ( 70 ron/h), manej , plimbari cu trasura 120 ron/h...
Locul este unul de exceptie fapt pt care nu ne putem astepta la preturi mici ...
Va voi comunica rezultatul .
Locul este f frumos , s-a facut o discutie de fata cu colegii despre acest loc si acum in Delta ... la Laguna.
Am vorbit si va voi prezenta raspunsul , numai ca va spun din capul locului ca aici camerele pleaca de la 170- 190 ron cu mic dejun si la 1 dec nu va vor "vinde " doar o seara ( aviz amatorilor ) ...
Varianta de cazare in alta parte si de socializare aici este exclusa pt. ca nu le convine sa ocupe salonul diversi vizitatori...
Au diverse posibilitati pana la purcel la protap.. am vb cu dna Roxana Draghici si au facut diverse activitati de team building , au experienta in astfel de evenimente de grup .
Ramane sa se consulte intre ei si sa faca si tariful pt RV-uri pt ca propunerea mea de pret nu li s-a parut f. convenabila....
Se poate face masa festiva fara probleme, echitatie ( 70 ron/h), manej , plimbari cu trasura 120 ron/h...
Locul este unul de exceptie fapt pt care nu ne putem astepta la preturi mici ...
Va voi comunica rezultatul .
- Niky Radu
- Membru forum
Teoretic ar primi si de revelion dar cu plecare pe 2 ianuarie, cand le vin rusii, era o varianta , de pe 2 pana pe 4 ar fi mers un off pe valea Cerbului
Niky si Lavinia Radu
0744670978 telekom
0744670978 telekom
- Lupu Ciprian
- Membru CD
NU au camere in perioada respectiva si nu se poate face ...
Am propus un tarif mic pt rulota , dar s-au gandit mai bine si au spus NU
Incerc acum la Cabana Gura Diham - Busteni - Prahova l-am rugat pe Mihai Serban de la Camping Aviator sa vorbeasca sa luam tot platoul iarba din stanga restaurantului Gura Diham si 20 de camere ... + meniu cina festiva...
Ma gandesc ca cine nu vrea sa vina in fata poate sta off mai in spate pe iarba ......e Valea Cerbului mare , iar la cina festiva se poate participa optional ... inca nu am pretul , dar am propus ceva rezonabil.
Acum 2 ani cand s-a facut la Nicu la Camperland Comanesti 1 dec , aici mi s-a cerut 100 ron pe cina festiva ( pret de pers ) , fapt pt care am renuntat .
Va rog sa mai cautati si voi !
Am propus un tarif mic pt rulota , dar s-au gandit mai bine si au spus NU
Incerc acum la Cabana Gura Diham - Busteni - Prahova l-am rugat pe Mihai Serban de la Camping Aviator sa vorbeasca sa luam tot platoul iarba din stanga restaurantului Gura Diham si 20 de camere ... + meniu cina festiva...
Ma gandesc ca cine nu vrea sa vina in fata poate sta off mai in spate pe iarba ......e Valea Cerbului mare , iar la cina festiva se poate participa optional ... inca nu am pretul , dar am propus ceva rezonabil.
Acum 2 ani cand s-a facut la Nicu la Camperland Comanesti 1 dec , aici mi s-a cerut 100 ron pe cina festiva ( pret de pers ) , fapt pt care am renuntat .
Va rog sa mai cautati si voi !
-
- Membru asociat
- Oras: Iasi
- Data nasterii: 06 Oct 1949
Acum doi ani, la 1 Decembrie, la Camperland s-au organizat doua mese festive. Una fara bani iar cealalta, de 1 Decembrie a fost 50 lei/persoana, fara tort, pe care l-am facut la Iasi. Intalnirea a avut loc in apropierea campingului (circa 150 m), la restaurantul Soimu, la etaj. Locatia respectiva are si cazare (au fost cazati in hotel 7 colegi).
Cu stima,
Violeta Popa
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Astazi am vorbit si la Gura Diham pt aII-a oara ...
Posibilitate campare in zona privata inchisa perimetral la Cabana Gura Diham unde intra cca. 20 de rulote + se pot lua camere la tarif 100 ron au 25-30 camere si se poate face cina festiva la pret dorit de noi... am discutat cu dl. Luca Costi si ne-a pus o vorba buna si dl. Mihai Serban de la Camping Aviator caruia-i multumim pt sustinere.
Se ofera apa , curent acces la Wc prin receptie cabana iar perimetrul este numai al nostru cel de campare .
Se poate face si foc de tabara ...
Se garanteaza si deszapezirea in caz de...
Pret campare 25 ron + 10 curent sau contorizat si se imparte....
Cabana este la 10 m de locul de campare .
Locul de campare este cel din stanga ( privind cabana din parcare ) .
Au loc si masinile mai au inca un spatiu tot acolo daca ne gandim ca nu ar avea loc langa noi .

Posibilitate campare in zona privata inchisa perimetral la Cabana Gura Diham unde intra cca. 20 de rulote + se pot lua camere la tarif 100 ron au 25-30 camere si se poate face cina festiva la pret dorit de noi... am discutat cu dl. Luca Costi si ne-a pus o vorba buna si dl. Mihai Serban de la Camping Aviator caruia-i multumim pt sustinere.
Se ofera apa , curent acces la Wc prin receptie cabana iar perimetrul este numai al nostru cel de campare .
Se poate face si foc de tabara ...
Se garanteaza si deszapezirea in caz de...
Pret campare 25 ron + 10 curent sau contorizat si se imparte....
Cabana este la 10 m de locul de campare .
Locul de campare este cel din stanga ( privind cabana din parcare ) .
Au loc si masinile mai au inca un spatiu tot acolo daca ne gandim ca nu ar avea loc langa noi .

- Lupu Ciprian
- Membru CD
Cabana Gura Diham o stiti pt ca multi dintre voi mergeti pe Valea Cerbului unde s-a format deja un loc al rulotistilor as spune... multi raman si pt perioade mai mari pe aici fiind un loc preferat pt off camping.
De aici se pot face trasee (drumetii montane ) catre Diham si catre Poiana Izvoarelor sau Canton , trasee de aprox 1-2 h .
http://gura-diham.ro/
Astazi primesc raspuns si de la Pensiunea Helen - Rasnov pe care mi-a recomandat-o Gabi Dragomir si cu care am intrat in contact , dupa care am sa ma opresc , am obosit.... vedem cu ce mai vin si altii....
De aici se pot face trasee (drumetii montane ) catre Diham si catre Poiana Izvoarelor sau Canton , trasee de aprox 1-2 h .
http://gura-diham.ro/
Astazi primesc raspuns si de la Pensiunea Helen - Rasnov pe care mi-a recomandat-o Gabi Dragomir si cu care am intrat in contact , dupa care am sa ma opresc , am obosit.... vedem cu ce mai vin si altii....
- Cristian Neaga
- Membru forum
- Data nasterii: 26 Ian 1960
Consider ca este cea mai buna locatie din toate celelalte propuse avand in vedere ca este intr-o zona destul de accesibila si fara pericol de a ramane izolati in caz de viscol ca de exemplu Bratoara.
Cristi & Adriana Neaga
Hymer Camp C564 Fiat Ducato 2,5 TD
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
Hymer Camp C564 Fiat Ducato 2,5 TD
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Raspunsul de la Pensiunea Helen :
Buna seara,
Curtea este pavata si are o suprafata de peste 2.000 mp. Pretul pt. rulote este de 40 lei/zi+5 lei accesul la curent canalizare si toaleta.
Pretul la piscina este 15 lei/ora si 10lei pt copii pana in 7ani, iar sauna 20/ora.
Turistii cazati la pensiune beneficiaza de reducere 50%, iar copii sub 2 ani au gratuitate.
Copii beneficiaza de locuri de joaca in interior si exteriorul pensiunii.
Mai multe informatii gasiti si pe www.pensiuneahelen.ro
Cu stima,
Echipa Helen
Cu aceasta postare va anunt ca eu personal am terminat cu propunerile , urmand sa votam pt. alegerea locatiei , dar votul va fi expus numai in ZONA MEMBRILOR ASOCIATI ClubRv-RO , pt. ca acestia decid .
Rog sa voteze numai cei care vin !
Daca mai sunt propuneri va rog faceti-le ca sa le bagam/ supunem la vot !
Buna seara,
Curtea este pavata si are o suprafata de peste 2.000 mp. Pretul pt. rulote este de 40 lei/zi+5 lei accesul la curent canalizare si toaleta.
Pretul la piscina este 15 lei/ora si 10lei pt copii pana in 7ani, iar sauna 20/ora.
Turistii cazati la pensiune beneficiaza de reducere 50%, iar copii sub 2 ani au gratuitate.
Copii beneficiaza de locuri de joaca in interior si exteriorul pensiunii.
Mai multe informatii gasiti si pe www.pensiuneahelen.ro
Cu stima,
Echipa Helen
Cu aceasta postare va anunt ca eu personal am terminat cu propunerile , urmand sa votam pt. alegerea locatiei , dar votul va fi expus numai in ZONA MEMBRILOR ASOCIATI ClubRv-RO , pt. ca acestia decid .
Rog sa voteze numai cei care vin !
Daca mai sunt propuneri va rog faceti-le ca sa le bagam/ supunem la vot !
- Cosmin Prund
- Membru forum
- Oras: Sibiu
- Data nasterii: 22 Mai 1980
Din pacate ieri cand am trecut prin zona Rasnov n-am stiut ca se ia in calcul aceasta varianta, motiv pentru care n-am investigat. M-am uitat in schimb azi cu Google Street View. Puteti sa va uitati si dumneavoastra, arata asa:
Nu cumva parcarea de mai jos este parcarea pavata a pensiunii Helen? Drumul cu trecerea de pietoni este E574 (DN10, culoarul Rucar-Bran, drumul care leaga Brasov de Rasnov si mai departe Rucar, Campulung). Click aici sa se deschida Google Street View cu "obiectivul" pe parcarea pensiunii Helen.
https://www.google.ro/maps/@45.5930282, ... LYKA9g!2e0
Nu cumva parcarea de mai jos este parcarea pavata a pensiunii Helen? Drumul cu trecerea de pietoni este E574 (DN10, culoarul Rucar-Bran, drumul care leaga Brasov de Rasnov si mai departe Rucar, Campulung). Click aici sa se deschida Google Street View cu "obiectivul" pe parcarea pensiunii Helen.
https://www.google.ro/maps/@45.5930282, ... LYKA9g!2e0
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit
email: cprund@gmail.com
email: cprund@gmail.com