Astăzi este 06 Iun 2023, 02:47

Intilnirea de toamna Murighiol 9-12 Oct 2014 a ClubRV

Intalniri nationale si internationale

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Rusu Mihail
Moderator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Intilnirea de toamna Murighiol 9-12 Oct 2014 a ClubRV

Mesaj de Rusu Mihail » 13 Oct 2014, 12:15

Incerc sa schitez numai o particica din aceasta Intilnire organizata de clubRV RO la Murighiol, Pensiunea-camping Laguna Albastra in perioada 9-12 Octombrie 2014.
Din pacate nu am reusit sa venim mai devreme, asa cum ne propusesem initial. Totusi, am facut prezenta in scurt, de vineri seara, pentru a ne reintilni cu colegii..
Nu comentez despre locatie si conditii, las pe ceilalti sa o faca. Important e ca ne-am revazut cu o parte din colegi si imi pare rau ca nu i-am cunoscut chiar pe toti.
Simbata, singura zi plina pe care am petrecut-o la Murighiol, a fost ok, cu vreme super. Seara, am petrecut citeva ore de disco si povesti, in jurul focului de tabara
S-a organizat si o croaziera pe Dunare, vor pune poze cei ce s-au incumetat, iar cei cu microbul pescuitului, se pare ca au avut succes din ceea ce-am vazut in final.

Postez citeva fotografii cu locatia si un clip de numai 7 minute, din care se poate vedea cit de cit, un rezumat al atmosferei de la Intilnirea de la Murighiol / 20014.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

....................................................................................................................................

Murighiol 10-12 Oct 2014 ClubRV

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=I-HWAXCwPys

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Lupu Ciprian
Membru CD
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Intilnirea de toamna Murighiol 9-12 Oct 2014 a ClubRV

Mesaj de Lupu Ciprian » 13 Oct 2014, 17:01

Au participat la intalnirea de la Laguna Albastra Murighiol , un nr. aproximativ de 35 de familii in RV-uri si la camera + inca 7-8 echipaje la Diadema ( cu RV-uri si la camera ) care ne-au vizitat ...
Nr. total de pers incluzand copii , aprox. 100 !

Pana la urma au avut loc toate echipajele inclusiv masinile langa RV-uri .

Eu si Irina am plecat de acasa miercuri noaptea pt. a prinde joi zi intreaga si am stat pana duminica seara acolo , ajungand acasa noaptea pe la 12- 1 .

Vremea a tinut cu noi , cu toate ca ne-a fost teama stiind de la gazdele noastre ca a plouat cateva zile la rand inainte de sosirea noastra .

In cele 4 zile petrecute acolo , am participat alaturi de CEI CARE S-AU IMPLICAT la urmatoarele activitati comune :

- organizarea tabarei , inclusiv foisoarele demontabile ale clubului unde a avut loc "seara dansanta "
- pescuit la stiuca ( din barca ) , dar mai mult la caras de pe mal ...
- plimbari cu bicicleta spre ponton si spre "Energia" alt ponton de pe langa Diadema ...
- foc de tabara cu hore si toate cele ...
- preparare de bors pescaresc la ceaun de catre gazdele noastre care au facut un "demo" gen "Master Chief"
- servirea borsului de peste cu mujdei si mamaliga ( afara la terasa ) alaturi de colegi... spectacol culinar - curcubeu pe ceru' gurii
- tombola pt copii si adulti ( membrii asociati )
- prezentarea sponsorilor care au oferit diverse Asociatia ClubRV-RO ( materiale incriptionate sepci , tricouri , colante ), Falle-Romania ( solutii eco utile rulotistilor ) , cemaimancam.ro ( briose facute acasa si bune si dietetice ) , Laguna Albastra ( magneti de frigider ) si 2-3 colegi binevoitori ( Ciprian R , Liviu T, Gabriel S.) care au oferit diverse de la jucarii pana la sticle de vin si mingii de fotbal ...

- plimbare ( croaziera ) cu cele 3 barci ( au participat 50 de pers )si s-au vizitat Uzlina , Isaccel , Isac ( lacuri).
- muzica si dans asigurate de D.J. ( Ciprian Rosca , Irina , Maria Rusu) :)
- sedinta foto cu Matizu' "tunat" adus pe platforma de catre Geta & Michel colegii nostrii
- discutii diverse despre posibilitatea organizarii intalnirii 1 dec 2014
- carnaval improvizat pe loc de Vali Panait :)
- distribuirea de colante Clubrv ( pt rulota ) model "Delta oct 2014" , magneti de frigider model "Murighiol Delta" oferiti cadou de gazdele noastre si cataloage Falle- Romania
- plimbari cu biciclete inchiriate de la fata locului ( doar o mica parte din colegi au participat la aceasta activitate )
- curatare /preparare de peste prajit , saramura si altele la rulota..... alaturi de cozonaci facuti la englezoaica - reteta patentata deja de un echipaj din ClubRV-RO , care tine cuptorul cald la intalniri :)
- glume - discutii - plimbari in zona ..... ponton/ debarcader ...
- sarbatorirea " cu cantare " a prietenilor / colegilor Dragomir Gabriel si respectiv Michel ( Gheorghe Cristi) care si-au aniversat ziua de nastere cu tort in forma de rulota sau festivalu' de mici 2014 " no limit".... fursecuri , prajituri si mii si mii de calorii :)

In zilele ce urmeaza voi detalia bine-nteles cu atasare de poze ...
Puteti da clik pe fotografii pt vizualizare la marimea "uploadata" ( incarcata ) .
Va multumesc pt. ca ati participat si pt. ca tineti aproape !

P.S. din pacate din poza de grup lipsesc 20 de persoane plecate mai devreme de h 12 duminica....

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine[/url]
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Atașamente
copii.jpg
premii.jpg
20141010_141502.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Cristian Neaga
Membru forum
Data nasterii: 26 Ian 1960

Mesaj de Cristian Neaga » 14 Oct 2014, 18:31

Dragi colegi de pasiune,
dupa o vreme in care am lipsit de pe forum si chiar din viata de rulotist (am vandut rulota si am asteptat ceva vreme pana am cumparat camperul din avatar), am avut placerea sa particip alaturi de un insemnat numar de pasionati de caravanning la intalnirea din Dtela Dunarii organizata foarte bine de cei care s-au implicat in aceasta actiune cu ajutorul sponsorilor si a noastra a celor care am participat. Personal multumesc pentru aceasta intalnire si cu mult drag voi participa si la urmatoarele. Voi atasa pentru exemplificare cateva din fotografiile facute cu aceasta ocazie.
pasari.JPG
pasari.JPG (75.56 KiB) Vizualizat de 3411 ori
pelican.JPG
pelican.JPG (61.59 KiB) Vizualizat de 3411 ori
nufar.JPG
nufar.JPG (89.37 KiB) Vizualizat de 3411 ori
frumuseti.JPG
frumuseti.JPG (81.94 KiB) Vizualizat de 3411 ori
noi.JPG
noi.JPG (68.46 KiB) Vizualizat de 3411 ori
ciprian.JPG
ciprian.JPG (54.77 KiB) Vizualizat de 3411 ori
croaziera.JPG
croaziera.JPG (57.52 KiB) Vizualizat de 3411 ori
foc.JPG
foc.JPG (51.44 KiB) Vizualizat de 3411 ori

Cosmin Prund
Membru forum
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund » 14 Oct 2014, 21:16

Deja s-au pus multe poze cu evenimentele importante ale excursiei: plimbare cu barca, ciorba la ceaun, organizarea taberei, focul de tabara, asa ca eu voi continua cu alte imagini si povesti. Mici plimbari si excursii, lucruri care s-au petrecut in afara taberei.

Plimbare cu barca vineri, am ajuns pana la Sfantu Gheorghe si acolo am reusit o scurta plimbare (contra cronometru, ne astepta barca sa ne aduca inapoi!) pana pe malul marii:

Imagine
Imagine
Imagine

Dupa vizita la Diadema am facut o plimbare cu masina pe digul care merge paralel cu bratul Sf. Gheorghe al dunarii pana aproape de Dunavat. Mare lucru n-am putut vedea cu aceasta ocazie pentru ca toate drumurile pe care am fi putut ajunge pana langa dunare erau inundate. Nivelul apei Dunarii s-ar zice ca era ridicat:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Din pacate pana si in Delta Dunarii se defriseaza :( Se pot numara fara mult efort copacii care formeaza paduricea de protectie intre dig si Dunare, dar tot se taie:

Imagine

Aviz amatorilor: nu lasati cateii sa alerge liberi pe malul Dunarii!! Nu se stie unde-si baga picioarele si din ce isi fac cizmulite:

Imagine

Sambata noi am facut o plimbare prin Tulcea. Am pescuit un caras si-un crap pe malul Dunarii (la portofel!) - gata prajit; Am vizitat Acvariul Tulcea, sau pe numele sau complet Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Gavrila Simion Tulcea. Pot spune ca am fost placut impresionat, merita o vizita:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Mai apoi am vizitat Monumentul Eroilor Tulcea. Sigur recunoasteti din poze unde-am fost pentru ca monumentul este conceput sa se vada de departe:

Imagine
Imagine
Imagine

In continuare am vizitat "Geamia Azizie", obiectiv turistic prezentat in toate ghidurile care prezinta Tulcea. Din pacate am fost intampinati cu "porti inchise", abia am reusit sa facem 2 poze din strada. Vazut de dupa gard obiectivul nu se ridica la nivelul asteptarilor:

Imagine
Imagine

Pe drumul inapoi spre camping ne-am oprit sa vizitam Cetatea Halmyris. Ruinele merita vizitate, chiar daca nu sunt tocmai bine pregatite pentru vizitare. Este impresionant ce-au putut construi romanii (cu a, nu cu â) si modul in care s-a pastrat pana in zilele noastre. Deosebit de interesanta "cripta" cu micul altar improvizat:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

In final, ca nu cumva sa credeti ca n-am stat deloc in camping, pun doua imagini de la focul de tabara:

Imagine
Imagine
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com

Relu Deliu
Membru asociat

Mesaj de Relu Deliu » 15 Oct 2014, 12:52

A fost o intalnire reusita a Clubului, din toate punctele de vedere. Multumim celor care au participat, dar si celor care n-au putut fi prezenti, insa s-au gandit la noi. Vremea ne-a ajutat, pestele a muscat suficient cat sa-l vedem, gazdele ne-au sprijinit in toate activitatile, cu siguranta ne vom intoarce. Asteptam si parerile celorlalti.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine[/URL
[URL=http://imgur.com/cEu7DWa]Imagine

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654

Ciprian Rosca
Membru CD
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca » 15 Oct 2014, 20:11

Ce pot sa spun ? Toate laudele si vorbele de bine, toate superlativele le-au epuizat » antescriitorii » mei in acest jurnal de impresii...Nu stiu daca sentimentele unei persoane ar putea fi asternute pe hartie.Cred ca cel mai bine ati vazut in privirile tuturor colegilor nostri daca s-au simtit bine sau nu.
Daca e sa subliniez ceva este faptul ca in Romania noastra, unde multi sunt pusi pe jecmaneala, Campingul Laguna Albastra din Murighiol este un exemplu pentru alte campinguri din Delta Dunarii . Sincer nu ma asteptam, dotarile si conditiile sunt grozave, vom reveni si va vom recomanda si altora.
Cu regretul că timpul a fost atât de scurt, că nu am avut răgazul să relaţionez cu toată lumea, mulţumesc tuturor pentru această sărbătoare minunată! Mulţumesc lui Ciprian Lupu şi acelora care s-au implicat în organizare!
Un mare "Mulţumesc!" tuturor colegilor care au ştiut să lase acasă grijile cotidiene şi să facă din Intilnirea de toamna Murighiol 9-12 Oct 2014 a ClubRV o sărbătoare de suflet, o sărbătoare de neuitat.
Atașamente
DSC_0013 (Copy).JPG
DSC_0013 (Copy).JPG (88.97 KiB) Vizualizat de 2281 ori
DSC_0025 (Copy).JPG
DSC_0025 (Copy).JPG (89.24 KiB) Vizualizat de 2281 ori
DSC_0135 (Copy).JPG
DSC_0135 (Copy).JPG (89.82 KiB) Vizualizat de 2281 ori
DSC_0228 (Copy).JPG
DSC_0228 (Copy).JPG (89.53 KiB) Vizualizat de 2281 ori
DSC_0243 (Copy).JPG
DSC_0243 (Copy).JPG (89.1 KiB) Vizualizat de 2281 ori
DSC_0262 (Copy).JPG
DSC_0262 (Copy).JPG (88.89 KiB) Vizualizat de 2281 ori
DSC_0267 (Copy).JPG
DSC_0267 (Copy).JPG (89.79 KiB) Vizualizat de 2281 ori
DSC_0281 (Copy).JPG
DSC_0281 (Copy).JPG (88.85 KiB) Vizualizat de 2281 ori
DSC_0299 (Copy).JPG
DSC_0299 (Copy).JPG (89.66 KiB) Vizualizat de 2281 ori
20141012_112748 (Copy).jpg
20141012_112748 (Copy).jpg (89.76 KiB) Vizualizat de 2281 ori
Autorulota Dethleffs Just 90
cprohome@yahoo.com
0741015477

Dragomir Gabriel
Membru asociat
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel » 15 Oct 2014, 23:58

Se pare ca fotografia nu a fost punctul forte al participantilor la iesire, nici eu nu am facut multe poze, esentialul a fost expus deja... distractie, plimbarea cu barca si pescuitul.
Tin sa multumesc celor ce m-au asteptat la 12.30 noaptea si au impins de rulota sa pot dormi orizontal, multumesc si pentru torturile primite de la cemaimancam.ro, adica Flori a lu' Dincă, pentru doritori fac reclama ascunsa...
https://www.facebook.com/DulciuriTortur ... ti?fref=ts ,
dar merita toata lauda.
Multumesc lui Ninel pentru injectia care a pus-o pe picioare pe Ani duminica dimineata, fara el cred ca plecam seara din delta.
Borsul de peste facut de organizatori de nota 10, focul de tabara si D.J.-ii au fost la standardele maxime, pe scurt o iesire reusita.

Sa uram... la mai multe la fel organizate !!! :)
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 16 Oct 2014, 19:42

Alte detalii :

- am fost campati aici
https://www.google.ro/maps/place/Laguna ... 260c7956ac

langa debarcader Murighiol distanta pana la apa fiind de 50-80m iesid pe poarta din zona unde sunt bicicletele de inchiriat din curte de aici de la Laguna Albastra

- curtea pensiunii are 11000m si a "primit " 30 de RV + 23 auto + 1 platforma auto si a mai ramas si loc pt foc de tabara , hora :) + 2 pavilioane/ foisoare ClubRV demontabile pt D.J. si mesele cu premii si recuzita ... rulotele fiind toate la distanta minim 40-50m de zona cu galagie.

- sunt 12 camere disponibile (daca se rezerva din timp ) pret 120 ron dubla sau 160 ron apartament
- ca sa nu le mai care in camping , colegii au lasat propriile barci si la debarcader , fara probleme.. ( inclusiv cu motorul pe ele ) ,aici :

https://www.google.ro/maps/search/debar ... 772843,15z

- sambata la plimbarea pe lacurile Durnaleapca , Isaccel , Isac si retur prin Uzlina au participat un nr de 50 persoane , iar croaziera a durat 3 h si am incaput toti in 3 barci mari cu motoare puternice.

- harta http://www.ghiduldelteidunarii.ro/?page_id=125

- la focul de tabara ne-am strans dupa ce am servit borsul de peste preparat de gazde in timp ce s-au facut poze si s-au filmat explicatiile despre preparare de catre dna Ivanov si dl Filip Ivanov primarul din Murighiol care a tinut neaparat sa fie alaturi de noi DE RULOTISTI !

- cu aceasta ocazie am discutat pt viitor cu dl. primar sa obtinem ( data viitoare ) mai usor permisele - direct la Murighiol !
- colegii au pescuit la stiuca din barca si stationar de pe mal in zona Uzlina si Isac

- cei mai buni pescari au fost Holom Claudiu din Ploiesti ( la stiuca ) si respectiv Iulian Nedelcu din Moara Vlasiei ( la caras / crap ) .. cu prima ocazie/ iesire vor primi diplomele :)

- se pote inchiria de la debarcader atat barca cu motor 120 - 150 ron /zi , cat si barca fibra model "Laguna" 30-40 ron/zi pt cei care-si aduc propriul motor .

Alte fotografii :

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Atașamente
DSCN3026.JPG

Constantin Curelea
Membru fondator

Mesaj de Constantin Curelea » 17 Oct 2014, 08:56

Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor.
Sper ca la urmatoarea intalnire de acest gen sa putem participa si noi.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 22 Oct 2014, 14:40

Rezultatul final cu care ne putem lauda dupa aceasta intalnire :

Membrii ClubRV- asociati ce pot prezenta legitimatia FICC valabila 2015 platesc in locatia Laguna Albastra Murighiol :

- taxa campare 30 ron ( in loc de 40 )
- conectare curent 220v (optional) 10 ron
- acces piscina 0 in loc de 25 ron / pers

Familia Ivanov va fi bucuroasa sa ne primeasca ori de cate ori avem placerea de a-i calca pragul !

http://pensiunealagunaalbastra.ro/

Raspunde