Astăzi este 30 Mai 2023, 14:04

cincis hunedoara

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 24 Iul 2007, 08:46

Cand spui ca te pti apropia la 5m de apa te referi la Cincis sau la Trei Ape ?
Intreb asta deoarece am in vedere pentru luna August o saptamana pe malul unui lac (Trei Ape, Valiug, Secu sau de ce nu Cincis)
Iti cer permisiunea de a te mai deranja cu unele intrebari
Cu multumiri !
Samson
Orice problema are o rezolvare practica

Melinda Bagiu
Membru forum

Mesaj de Melinda Bagiu » 26 Iul 2007, 10:27

este valabil in ambele cazuri. Eu nu am putut face treaba asta din cauza copiilor. Sunt niste rete de clasa 1 si am preferat sa pun melcul putin mai departe 100 m Cincis si 15 m 3 ape .
In August si noi avem in plan 1 saptamana 3 ape. Poate poate ne intalnim

Mel & Team
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 26 Iul 2007, 10:59

Este de partea noastra placerea de a va intalni pe voi si adorabilii vostri copii !
In functie de grupul care sper sa se formeze vom hotara cand anume vom fi la Trei Ape.
Poate, cine stie vom avea calendar comun.
Samson

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 03 Aug 2007, 15:15

In cateva ore plec la Cincis. Voi fi in zona pe seara. Daca e cineva prin zona,bem bere!!! Cu spaghete cu sos alb si pui,frigarui,halmus-balmus si alte minunatii! :D Va astept!!!

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 03 Aug 2007, 15:23

Ne pare rau ca nu putem veni cu tine !
Oricum saptamana viitoare ne intalnim cu popescu_c_v la coada lacului la Herculane, poate reusim sa-l corupem si pe Eugen Petrescu care este acum in Ardeal.
Ne vedem saptamana viitoare la Tg. Jiu.
Samson

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 07 Aug 2007, 10:04

OK! Stirile pe larg acum! :D Am fost la Cincis deci. Vreme aiurea,cu ploaie si vant.Duminica a mai aparut soarele putin iar Luni destul de mult. Am pescuit ceva bibani mici si foarte mici.
Surpriza mare a fost Duminica. Au ajuns acolo Costel Curelea cu familia cat si Eugen Petrescu! :D Am discutat despre Asociatia RV,am mancat,am baut... in principiu ne-am bucurat de intalnirea asta neprogramata.Va pun ceva poze dupaamiaza.
O sa continui discutia pe topicul cu Asociatia RV,ptr ca am sa va anunt ceva chestii interesante.

Blocat