Astăzi este 30 Mai 2023, 14:00

INCEPATORI :utile

topicuri de informare

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
buzoianu alexandru
Membru forum
Oras: bucuresti
Data nasterii: 18 Aug 1977

Re: INCEPATORI :utile

Mesaj de buzoianu alexandru » 12 Aug 2016, 16:32

Radu Vaida Muntean scrie:Daca vi din Bucuresti cred ca tot Nadlac e cea mai buna iesire din tara, mai ales ca mai nou de la Arad pleaca o noua autostrada iar punctul de trecere al frontierei este pe autostrada. Daca vrei sa faci pauza o noapte iti recomand Camping Motel Mako. Este un camping mare dar linistit pe malul Raului Mures.
In general este bine sa-ti faci un plan si sa faci rezervare pe la toate campingurile unde vrei sa opresti, altfel poti avea marea surpriza sa nu gasesti loc liber de campare fiind plin sezon.
Facand un plan cu locurile unde vrei sa opresti iti poti lua in calcul si cat conduci si cat vrei sa conduci pe zi. Eu am mai oprit si in parcari chiar am oprit o data in parcarea de la Nadlac de dupa trecerea frontierei (veneam din Austria) langa punctul de cumparare a ROvignietei. O sa vezi ca parcarile de pe autostrada din Austria si Germania chiar au locuri speciale pentru Campere unde gasesti apa si curent cu fise, acolo poti inopta chiar daca nu esti cu camperul ci cu rulota. In general incearca sa eviti parcarile de autostrada de pe langa marile orase ca Budapesta de exemplu, sunt mai facile hotilor. Te poti orienta dupa numarul de autotrenuri parcate, ei facand aceste rute constant stiu unde e mai sigur sa parchezi si unde nu.
Multumesc mult pentru sfaturi. In mare am un plan facut pe zile, cel putin la dus, momentan cu locurile de campare, dar nu stiam daca sa fac rezervari de acasa sau inainte sa plec dintr-un loc de campare in altul. Plus ca as vrea sa am libertatea sa mai stau 1 zi sau 2 in plus daca ne place locul respectiv sau sa plecam mai devreme in caz ca nu ne place. Asta e si ideea pentru care am trecut la rulota, la hoteluri era mai greu sa cu rezervarile in caz ca se intampla ceva. Cred ca parcarile de pe autostrada mai bine le evit, daca nu e absolut necesar.
Hobby Excellent Easy 540

buzoianu alexandru
Membru forum

Mesaj de buzoianu alexandru » 12 Aug 2016, 16:33

Ionut Irimia scrie:Se poate lua de la Peco Moll,de preferat de luat din orașul de reședință, s au mult înainte de vama,de obicei in pecouri inaite de vama,daca e aglomerat, vor spune ca nu le merge aparatul din comoditate.. E 47 lei pt 10 zile

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Multumesc. Cred ca o sa fac in Bucuresti inainte sa plec.
Hobby Excellent Easy 540

buzoianu alexandru
Membru forum

Mesaj de buzoianu alexandru » 12 Aug 2016, 16:36

Radu Vaida Muntean scrie:Daca vi din Bucuresti cred ca tot Nadlac e cea mai buna iesire din tara, mai ales ca mai nou de la Arad pleaca o noua autostrada iar punctul de trecere al frontierei este pe autostrada. Daca vrei sa faci pauza o noapte iti recomand Camping Motel Mako. Este un camping mare dar linistit pe malul Raului Mures.
In general este bine sa-ti faci un plan si sa faci rezervare pe la toate campingurile unde vrei sa opresti, altfel poti avea marea surpriza sa nu gasesti loc liber de campare fiind plin sezon.
Facand un plan cu locurile unde vrei sa opresti iti poti lua in calcul si cat conduci si cat vrei sa conduci pe zi. Eu am mai oprit si in parcari chiar am oprit o data in parcarea de la Nadlac de dupa trecerea frontierei (veneam din Austria) langa punctul de cumparare a ROvignietei. O sa vezi ca parcarile de pe autostrada din Austria si Germania chiar au locuri speciale pentru Campere unde gasesti apa si curent cu fise, acolo poti inopta chiar daca nu esti cu camperul ci cu rulota. In general incearca sa eviti parcarile de autostrada de pe langa marile orase ca Budapesta de exemplu, sunt mai facile hotilor. Te poti orienta dupa numarul de autotrenuri parcate, ei facand aceste rute constant stiu unde e mai sigur sa parchezi si unde nu.
As mai indrazni cu o intrebare: ce traseu mi-ai recomanda: e ok sa merg pe Pitesti-Rm.Valcea-Sibiu-Arad-Nadlac?
Hobby Excellent Easy 540

Achim Dan
Membru forum
Oras: Chisineu Cris
Data nasterii: 19 Mai 1977

Mesaj de Achim Dan » 12 Aug 2016, 19:35

Daca te întorci in 10 zile calculează te bine, ca pierzînd zi

Send form Samsung using Tapatalk.
Passat 1.9 tdi 131hp, Hobby 495 DeLuxe

Raspunde