Astăzi este 06 Iun 2023, 01:52

Lacul Belis (Cluj-Huedin).Ceva mai rar intalnit.

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Militaru Ion

Lacul Belis (Cluj-Huedin).Ceva mai rar intalnit.

Mesaj de Militaru Ion » 23 Iul 2007, 00:49

Sunt si asemenea locuri in Romania :D

Imagine

Militaru Ion

Mesaj de Militaru Ion » 23 Iul 2007, 00:59

Va plac ??

Imagine

Imagine

Imagine

George_S

Re: Ceva mai rara intalnit

Mesaj de George_S » 23 Iul 2007, 12:04

Militaru Ion scrie:Sunt si asemenea locuri in Romania :D

Imagine

Unde?????

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 23 Iul 2007, 12:22

Da-ne detalii rapid si anunt pentru toti rulotistii: in perioada 7-15 August locul e OCUPAT !!!
Samson
Orice problema are o rezolvare practica

Militaru Ion

Mesaj de Militaru Ion » 23 Iul 2007, 17:28

Detalii va pot da dar de ajuns cu rulota acolo = imposibil.
Se poate ajunge numai cu cortul dupa ce trebuie parcurs un drum de aprox 2 km pe jos pe carare prin padure sau pe malul raului.
Zona unde se afla aceasta minunatie este Doda Pilii, la coada lacului Belis - aprox 90 Km de la Cluj-Napoca catre Huedin si de acolo se ia pe un drum asfaltat catre Rachitele (Belis). Pana la Rachitele drumul este foarte bun dupa care urmeaza 18 Km de drum de tara, care se poate parcurge si cu rulota pana la Doda Pilii. Ajunsi in localitate trebuie sa parcati undeva (locuri sunt si in curtile localnicilor - foarte amabili) urmand ca restul traseului de aprox 2 km sa-l face-ti pe jos.

Militaru Ion

Mesaj de Militaru Ion » 23 Iul 2007, 23:24

Locul poate sa fie ocupat numai din intamplare - nu este prea circulata zona, adica mai deloc... In cursul saptamanii nu te deranjeaza nici pasarile care ar trebui sa cante in padure. Daca doreste cineva sa ajunga acolo pot da detalii mai in amanunt si poate merge fara frica de a nu avea loc unde sa instaleze cortul caci sunt zone care sigur vor fi disponibile. Cei care vor sa mearga cu rulota sa se gandeasca ca de fiecare data cand vor sa ajunga acolo trebuie sa faca un pic de miscare - si daca ploua este posibil sa aiba nevoie de cizme de cauciuc sau sa se descalte :D .
Locul - dupa cum se poate vedea si din poze - este de vis.
Are rost sa va spun ce somn de 3 ore am prins eu si juniorul meu pe terasa de langa rau. Fara muste, tantari sau alte insecte si un aer curat de-ti face o pofta de mancare cand te trezesti....

Sandu Toma
Membru forum

Mesaj de Sandu Toma » 24 Iul 2007, 08:19

Multumesc de raspuns si sigur il voi include in destinatiile mele de calatorie, de ce nu, chiar anul asta !
Samson
Orice problema are o rezolvare practica

Florin Dumitrescu
Membru fondator

RE

Mesaj de Florin Dumitrescu » 24 Iul 2007, 18:17

Buna ziua d-le Militaru! Fiind in zona Cluj-Huedin va solicit cateva informatii despre muntii din zona dvs
Sunt un mare fan al zonei de munte Bihor-Padis. Am fost acolo de 2 ori cu masina, prin Pietroasa si drumul a fost f. rau de la an la an. Ce stiti de drumul prin Rachitele-Ic Ponor? Se poate face cu o masina mai joasa? Dar cu rulota ? Sunt innebunit dupa zona " la grajduri" cu tot ce e in jurul ei: Cetatile Ponorului, Focul Viu, Ghetarul de la Barsa, Cheile Galbenei, Cetatea Radesei, etc. si nu mai stiu cum se ajunge acolo.
PS: Superb lacul de la Belis-Fantanele, nealterat de "civilizatie muzicala", cel putin cand am fost eu acolo.
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.

Militaru Ion

Mesaj de Militaru Ion » 26 Iul 2007, 01:16

Ptr. ''florin dumitrescu'' = imi pare foarte rau ca nu te pot ajuta (momentan) cu informatiile cerute, dar promit ca am sa ma interesez de drumul respectiv si cand voi afla ceva te voi anunta - in cel mai scurt timp posibil.
Am fost acum pentru prima data pe acest drum (Cluj - Huedin - Rachitele - Doda Pilii) si pot da momentan numai amanunte despre acest traseu - nu stiu unde duce drumul mai departe de Doda Pilii (am sa studiez harta caci tot m-ai facut curios) dar zona aceasta este superba. Liniste si aer curat cum nu am mai intalnit in alte zone.
Astazi am aflat de la un coleg caci se poate ajunge mai aproape de locul unde am pescuit eu cu masina daca continui drumul de tara - in luna August voi fi ocupat cu probleme de serviciu apoi voi pleca in concediu (sper ca la mare). Dupa ce revin din concediu voi face din nou traseul si sunt curios sa vad pana unde pot merge cu masina sa ajung cat mai aproape de locul respectiv

Florin Dumitrescu
Membru fondator

Mesaj de Florin Dumitrescu » 26 Iul 2007, 05:33

Multumesc , asteptam vesti.
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.

Dan Cilan
Membru forum

Mesaj de Dan Cilan » 18 Apr 2008, 22:14

cunosc foarte bine zona.Drumul merge de la Doda Pilii la Ic-Ponor si mai departe ajunge pe platoul Padis dar e foarte rau !!!
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520

George Burneci
Membru forum

Mesaj de George Burneci » 21 Apr 2008, 13:45

Frumoase locuri Dane :P Romania profunda.

Raspunde