Astăzi este 10 Iun 2023, 17:39

Knaus Sudwind 8604

prezentare RV

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Catalin Ivan
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Iun 1980

Knaus Sudwind 8604

Mesaj de Catalin Ivan » 23 Mai 2016, 21:16

De curând suntem posesorii unei rulote Knaus Sudwind 8604 fabricație 1990 și este prima noastră rulotă.
Are o greutate de aproximativ 760 kg si mma de 1000 kg. Lungimea cu tot cu proțap cred ca este de aproximativ 6,5m.
Este compartimentată astfel : în partea din față are un pat matrimonial cu saltea gen relaxa care se poate delimita cu două usi glisante. La mijloc este baia, iar pe partea opusă aragazul, chiuveta și frigiderul. În partea din spate este o canapea de tip colțar cu masă.
Are încălzire cu ventilație și pentru picioare.
La exterior un cort închis cu care am să mă "distrez" montandu-l cu prima ocazie când o vom scoate la plimbare

Petre Scolareanu
Membru asociat
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 21 Iun 1967

Re: Knaus Sudwind 8604

Mesaj de Petre Scolareanu » 23 Mai 2016, 23:21

Bine ai venit in randul posesorilor de Knaus!!!
Petre & Rodica
Bucuresti, sectorul 3
Autorulota Hymer Swing
0722.404.296

Raspunde