Astăzi este 01 Iun 2023, 02:19
Award Daystar
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Award Daystar
Aproape zece ani am lucrat ca sofer in transporturi internationale de marfuri.Cu aceasta ocazie am cutreierat Europa in lung si in lat.Intotdeauna, mai ales in perioadele de vara, am vazut multe rulote ceea ce m-a determinat sa cochetez cu ideea de a achizitiona una.In urma iesirilor in vacante atit in strainatate cit si in tara, am realizat ca in afara de locurile vizitate, noptile le petreceam ca si acasa (eu locuind la bloc) cu mici diferente de confort neimportante pentru mine.Asa ca fara sa mai bat cimpii, am cumparat rulota din titlu, de la colegul bebe944.Decizia am luat-o descoperind acest clubrv, de care nu aveam habar ca exista.Ma bucur ca intru si eu in rindul acestuia si va doresc la toti numai bine.Nu postez momentan poze din doua motive: 1.nu stapinesc bine modalitatea de upload: 2. ele exista in topicul lui bebe944 cu Beyrland-ul de 5 stele.
- Luidort Peti
- Membru fondator
- Sandu Toma
- Membru forum
- Costin Tabra
- Membru forum
- Oras: București
- Data nasterii: 12 Iul 1970
- Sandu Toma
- Membru forum
- Costin Tabra
- Membru forum
Domnu'
E deja luat, atat ca mai trebuie si platit
:D:D:D:D:D Oricum, avem microbul cortului de pe vremea anilor '80, cand mergeam la Popas 3 Mamaia (apropo, a dat faliment acu' niste zile).
Cu fetita noastra am iesit prima data cu cortul cand avea 1 an si 1 luna...
Sper ca la sfarsitul saptamanii sa va pot anunta ca s-a comis infectarea definitiva

E deja luat, atat ca mai trebuie si platit

Cu fetita noastra am iesit prima data cu cortul cand avea 1 an si 1 luna...
Sper ca la sfarsitul saptamanii sa va pot anunta ca s-a comis infectarea definitiva

Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
- Sandu Toma
- Membru forum
Ce se mai poate spune in aceste grele momente cand boala nemiloasa este pe cale sa te rapuna ?
Sa-ti fie rulota usoara !
Felicitari si asteptam sa ne-o prezinti si noua !
Cât despre felul cum am luat eu microbul e o poveste lunga...
Prin 72 odata cu buletinul am primit cadou un cort cehesc si permisiunea de a pleca unde si cand vreau cu conditia sa anunt familia(asta a fost faza usoara a bolii), mai apoi prin 80 m-am facut ghid montan la BTT, si dupa ce am copilarit eu vreo pana la 29 de ani am dat-o in turismul auto cu cortul.
Cu timpul, odata cu venirea copiilor, in urma masinii a crescut o remorca pentru bagaje (cort,saltele,aragaz,masa,scaune,pavilion,olita, etc).
Mai apoi pe platforma unei camionete WvLT35 mi-am construit singur un MOTORHOME de 6 locuri, iar in aceasta primavara i-am spus sotiei cu glasul stins care imi este ultima dorinta... RULOTA, si mi-am luat-o.
Si de atunci ma tot chinuiesc, dar ce sa-i faci , boala grea !
Samson
Sa-ti fie rulota usoara !
Felicitari si asteptam sa ne-o prezinti si noua !
Cât despre felul cum am luat eu microbul e o poveste lunga...
Prin 72 odata cu buletinul am primit cadou un cort cehesc si permisiunea de a pleca unde si cand vreau cu conditia sa anunt familia(asta a fost faza usoara a bolii), mai apoi prin 80 m-am facut ghid montan la BTT, si dupa ce am copilarit eu vreo pana la 29 de ani am dat-o in turismul auto cu cortul.
Cu timpul, odata cu venirea copiilor, in urma masinii a crescut o remorca pentru bagaje (cort,saltele,aragaz,masa,scaune,pavilion,olita, etc).
Mai apoi pe platforma unei camionete WvLT35 mi-am construit singur un MOTORHOME de 6 locuri, iar in aceasta primavara i-am spus sotiei cu glasul stins care imi este ultima dorinta... RULOTA, si mi-am luat-o.
Si de atunci ma tot chinuiesc, dar ce sa-i faci , boala grea !
Samson
Ultima oară modificat 26 Iul 2007, 07:16 de către Sandu Toma, modificat de 2 ori în total.
Orice problema are o rezolvare practica
- Costin Tabra
- Membru forum
- Costin Tabra
- Membru forum
Samson,
Parca ma vad in oglinda, citind despre "imbolnavirea" ta. Circumstanta agravanta: sotia provine dintr-o familie de profesori de geografie, care i-au inoculat de mica acelasi microb. Asa ca iti dai seama ca familia noastra este infectata complet
:D:D:D:D:D:D:D:D
Dar cred ca asta trebuie scris la o alta sectiune, astfel incat ma opresc aici cu "Amintiri din copilarie" si rog moderatorii sa nu ma faulteze
Promit sa nu recidivez.
Parca ma vad in oglinda, citind despre "imbolnavirea" ta. Circumstanta agravanta: sotia provine dintr-o familie de profesori de geografie, care i-au inoculat de mica acelasi microb. Asa ca iti dai seama ca familia noastra este infectata complet

Dar cred ca asta trebuie scris la o alta sectiune, astfel incat ma opresc aici cu "Amintiri din copilarie" si rog moderatorii sa nu ma faulteze

Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
- Lorant Istvan
- Membru forum
- Oras: Targu Mures