Buna ziua dragi colegi,
Vreau sa va intreb daca a reusit cineva sa utilizeze antenna automata KATHREIN impreuna cu sistemul automat de ghidare CAP600.
Daca exista un asemenea fericit il rog sa ma contacteze pentru a incerca impreuna sa setez si eu acest system care se incapataneaza sa nu functioneze pe THOR.
Acum folosesc antenna de la FOCUS si un receptor AMIKO, dar vreau sa folosesc antena automata daca tot o am.
Daca nu stie nimeni cum se poate adapta acest system pentru THOR (el fiind acordat automat pe ASTRA) il voi demonta ca sa nu mai port 14kg pe camper inutil.
Va multumesc anticipat.
Cristian
@nu vreau compromisul de genul: gasesti pe ASTRA postul ROMANIA TV si pui semnalul in receptorul de FOCUS si aici vezi programele de pe THOR.
Astăzi este 06 Iun 2023, 10:15
Antena automata KATHREIN
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Cristian Neaga
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 26 Ian 1960
Antena automata KATHREIN
Cristi & Adriana Neaga
Hymer Camp C564 Fiat Ducato 2,5 TD
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
BUCURESTI
- Gafiuc Adrian
- Membru forum
- Oras: bacau
- Data nasterii: 31 Iul 1968
Re: antena automata KATHREIN
Daca doriti sa o vindeti sunt amator .Va multumesc .
” Viața nu reprezintă nimic, fără onoare “
- Cristian Neaga
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 26 Ian 1960
Re: Antena automata KATHREIN
Buna ziua,
asa cum v-am scris in mesaj privat daca doriti aceasta antenna si veniti la intalnirea ClubRV de la Bran,sau daca aveti prieteni din zona dvs. care vin acolo, va rog sa-mi spuneti ca sa o demontez si sa o aduc acolo.
Pretul unei asemenea antene este nou 1700 de euro eu am hotarat sa o vand cu 800 de euro mai putin de 50% .
Sistemul este compus din receptor satelit Kathrein 940ws full HD si antenna cu orientare automata Kathrein CAP 600 tot sistemul se alimenteaza la 12 volti. bonus va dau si suporul pentru TV care se monteaza intr-unul din dulapurile interioare.
tel 0745250052.
asa cum v-am scris in mesaj privat daca doriti aceasta antenna si veniti la intalnirea ClubRV de la Bran,sau daca aveti prieteni din zona dvs. care vin acolo, va rog sa-mi spuneti ca sa o demontez si sa o aduc acolo.
Pretul unei asemenea antene este nou 1700 de euro eu am hotarat sa o vand cu 800 de euro mai putin de 50% .
Sistemul este compus din receptor satelit Kathrein 940ws full HD si antenna cu orientare automata Kathrein CAP 600 tot sistemul se alimenteaza la 12 volti. bonus va dau si suporul pentru TV care se monteaza intr-unul din dulapurile interioare.
tel 0745250052.
Cristi & Adriana Neaga
BUCURESTI
BUCURESTI