Vand cort de rulota in stare buna. Cred ca este de iarna din cauza materiarului gros din care este confectionat si din cauza ca nu are fete detasabile, doar usa este pe fermoar. Cortul a venit in dotarea rulotei dar este prea mic pentru rulota mea care are 560 cm cabina si 975 cm pe sina. Cortul este mai mic pe sina cu cca 1 metru, cred ca se potriveste la rulote cu lungimea sinei de 850-875 cm iar lungimea cabinei de 440-460 cm.
Atentie: la vanzare este doar cortul fara accesorii adica fara schelet, tarusi, sac, etc. Poate fi vazut la locatia unde tin rulota, langa comuna Letca Noua, judet Giurgiu, 40 km de la centura Bucuresti spre Alexandria. Der preferinta in weekend sau in zilele saptamanii dupa ora 19.
Cortul se preda doar personal, nu trimit in tara. Pret 500 lei.
Astăzi este 30 Mai 2023, 14:14
Vand cort rulota
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
-
- Membru forum
Vand cort rulota
Tiguan DSG 4x4 + Hobby Prestige 560
-----------------------------------------------
0736.001.699
alin_opran@yahoo.com
0736.001.699
alin_opran@yahoo.com
-
- Membru forum
Re: Vand cort rulota
Cortul s-a vandut, se poate inchide topicul.
Tiguan DSG 4x4 + Hobby Prestige 560
0736.001.699
alin_opran@yahoo.com
0736.001.699
alin_opran@yahoo.com