Astăzi este 30 Mai 2023, 15:30

Delta 2016 ClubRV

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.

Moderator: Moderatori

Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Raspunde

Care doriti sa fie data organizarii intalnirii din Delta 2016 ?

Chestionarul s-a închis pe data de 31 Iul 2016, 17:39

Sa ramana data asa cum a fost deja stabilita 8-10 sept
21
36%
Sa mutam intalnirea la data 1-3 sept
12
21%
Sa mutam intalnirea la data 22-24 sept
12
21%
Mi-e indiferent
1
2%
Particip la data decisa de CD ( Consiliul Director ClubRV)
12
21%

Voturi totale: 58

Popa Violeta
Membru asociat
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Delta 2016 ClubRV

Mesaj de Popa Violeta » 03 Aug 2016, 18:24

Pentru ca si noua ne place pestele, dar fiind plecati in concediu si neavând internet nu am reusit sa ne înscriem in timp. Asa ca nu vom renunta la întâlnirea din Delta si ne înscriem pentru cazare, pe malul Dunarii, la Doamna Pusa. Poate ca nu este acelasi confort ca la Laguna Albastra dar vom sta pe malul Dunarii si vom incerca sa pescuim. Speram sa avem loc macar la masa festiva, dace se organizeaza.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 03 Aug 2016, 20:53

@Mihai Serban ....Aviator...sondajul de opinie a fost deschis 3 saptamani pe forum.
S-a decis 8...11 sept si s-a facut si o lista...

Momentan lista este inchisa pt ca s-au completat cele 30 de locuri,insa daca se elibereaza ceva vom anunta....

Toate informatiile se regasesc in paginile anterioare ale acestui topic .... s-au inscris cei care au urmarit zilnic forumul ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 03 Aug 2016, 20:58

Pt cei care n- au prins loc va puteti adresa catre dna Violeta Popa care va face o lista de rulotisti ce se vor campa la dna Pusa.

Aici la Laguna Albastra lista este inchisa, insa la ideea dnei Violeta Popa se pare ca se suplimenteaza cu inca o lista de cateva echipaje care ar putea merge mai jos la numai 2 km la dna Pusa...
Vom afla detalii dupa ce vorbeste Violeta la locatie...

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 04 Aug 2016, 16:49

Toate rezervarile sunt confirmate ... mai sunt doar 2 colegi care inca n-au confirmat....

Daca este vorba doar de fam Popa de la Iasi ne inghesum si nu au cum sa ramana pe afara , daca sunt mai multi care vor sa vina, atunci va fi facut acel grup suplimentar pt locatie la Pusa... organizat de dna Popa...

Momentan aici la Laguna nu se mai pot face momentan inscrieri...

...despre camere nu am nici o veste de la Florin deci nu am cum s ava promit nimic celor care vreti camere.... am cerut macar una pt noi sa se poata face dus si intr-o nu doar la pisicina...

Repet , pt moment nu se mai fac inscrieri...

Nelu Predonu
Membru asociat
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu » 11 Aug 2016, 12:24

Lupu Ciprian scrie:... daca sunt mai multi care vor sa vina, atunci va fi facut acel grup suplimentar pt locatie la Pusa... organizat de dna Popa...
Pentru ca am ratat varianta Laguna, ne inscriem si noi pe lista doamnei Popa - campare la D-na Pusa.

Nelu Predonu - Ilfov - camper
Laurentiu Serban - Bucuresti - rulota
Campervan: Clever Runner 2021

Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu » 12 Aug 2016, 08:04

Ca o idee de organizare, pentru a fi siguri ca incapem cu totii si sa nu ramana nimeni pe afara, ar fi bine ca acolo unde sunt prieteni, cunostinte, neamuri sa se renunte un pic din spatiul de intimitate si sa se intinda doar o terasa sau cort ca loc de socializare si servit masa.Oricum asa va adunati si va veti petrece serile. De ce sa ramana un spatiu nefolosit , cand acolo ar putea incapea un coleg cu rulota. Acesta este un apel la solidarizerea rulotistilor si nu este o obligatie. Va multumesc pentru intelegere.

Nedelcu Iulian
Membru forum

Mesaj de Nedelcu Iulian » 15 Aug 2016, 11:07

Si eu sunt in aceeași situație ca Domnul Nelu , așa ca ne înscriem si noi la Doamna Pusa , Fam Nedelcu 2 Adulți si 1 copil

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 22 Aug 2016, 15:52

Buna ideea lui Viorel . Eu vin fata in fata cu tine Viorel si e ok si fara sa deschid terasa... ideea e sa aiba loc toti ....

Astazi a trecut colegul Deliu Relu pe la mine si am sunat sa intreb despre o plimbare mai deosebita fata de ce stiti din anii trecuti unde s-a mers la Uzlina ISac , lacuri , retur 50 ron .... 3 h

Florin mi-a comunicat urmatorele .
Se poate merge la Sulina sau Sf. Gheorghe , sau Letea contra 100 ron plimbare de o zi .... max 12 pers la 100 ron .
La fata locului vedem cine e interesat sau se poate opta contra 50 ron pt plimbar e 3 h lacuri si zona pe care unii dintre dvs au mai vizitat-o !

Camere nu sunt deloc ! Asta pt ca am colegi ca Savu Cornel sau altii care asteapta raspunsul pt camere...
Dus nu se va putea face decat la piscina afara ”la vedere ”.
Toalete sunt atat afara cat si la parterul cladirii cu pensiunea disponibile.
Sursa de apa avem si afara .

Am specificat conditiile ca sa nu se creada ca exista dus cu apa calda sau alte conditii si sa fiu tras de urechi de unii colegi care au alte asteptari .

Dupa cum stiti lista cu participantii este acum inchisa pt ca s-a ajuns inca de acum 2 saptamani la capacitate 100%.

Pe viitor vom cauta locatii mai mari pt. a incape mai multi .
Inteleg ca se construieste de catre primarie in zona , chiar un camping cu fonduri Europene chiar daca n-a fost dat in folosinta acum ....

Pt. alte detalii va stam la dispozitie eu si colegii care ne-am anuntat 100% prezenta
Geta GH , Rosca Ciprian , Grosu Viorel .

Vom incerca si un program de socializare si divertisment... plimbare in zona pe lacuri , concurs table , foc de tabara , seara dansanta , masa comuna in curtea campingului , activitati copii /premii , etc...
Rog daca sunt porpuneri venite de la participantii aflati pe lista sunt bune mai ales cu implicare.

PS: La aceste concursuri vom implica si Revista Rulotism - Dan Casandroiu care vine cu cate ceva pt dvs
Umbra Camper - Astefanei Dragos care de asemenea vine cu ceva surprize pt dvs

si nu in ultimul rand

Revista ClubRV Rulotisti din Romania va ajunge GRATUIT la membrii cotizanti prezenti in formatul printat nr 3. editia de septembrie.

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 23 Aug 2016, 13:54

L-am anuntat telefonic si pe Nelu Predonu despre ceea ce urmeaza sa scriu pt ca Nelu mi-a spus ca va merge jos la Diadema pe malul Dunarii .

Avem un coleg la fata locului Constantinescu Catalin care mi-a si trimis cateva poze, astazi .

Se pare ca la fosta locatie ”la Pusa” , se poate sta si gratis mai ales daca -ti cumperi permis de intrare in A.R.B.D.D. ce poate fi achizitionat atat online cat si din Tulcea de la ei ... de la sediu.

http://www.ddbra.ro/

Inteleg ca n-au mai concesionat terenul ( cei de la Diadema ) si este acum din nou al Apelor Romane , adica nu pot incasa pe el chirie... cei ( de la Diadema ) ca sa te primeasca sa stai cu rulota acolo in zona Diadema si Politie ( postul fix )... va spun asta din discutii purtate de colegul nostru azi acolo la locatie .

Domnul care este acolo am inteles ca este un tip amabil si i-a dat voie colegului nostru la toaleta si ca pe vaporas se poate face si un dus la o adica , chiar daca nu este la locatie sursa de apa sau wc ...

INteleg ca se poate sta cu acel permis de intrare legal in ARBDD de acces in biosfera.... ce se poate achizitiona facil .

5 lei /persoană/zi;
15 lei/persoană/săptămână;
30 lei/persoană/an.

NU cunosc conditiile si nici nu sunt organizator al grupului care merge acolo , dar am zis ca o informatie utila o pot scrie de aceea l-am si sunat pe Nelu Predonu sa-i comunic aceste informatii , pt ca Dna Violeta Popa , colega noastra nu stie sigur 100% daca poate ajunge avand probleme acasa cu soacra ( batrana ) s.a.m.d.... nu stiu exact ce si cum ...

Daca reusesc sa fac rost de un nr de tel o sa vi-l dau sa sunati ( cei care mergeti acolo ) ... daca nu ... trebuie luat legatura cu dna Pusa si discutat - asta pt cine merge acolo ...
Atașamente
IMG-20160823-WA0011.jpg
IMG-20160823-WA0009.jpg
IMG-20160823-WA0007.jpg
IMG-20160823-WA0010.jpg

marcu viorel
Membru asociat
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel » 23 Aug 2016, 16:54

Avand in vedere informatiile date de Ciprian, as dori sa fie lamurite in acest caz alte aspecte: daca se poate face dus in corturi de dus si de asemenea, cum se face conectarea la curent, mai precis ce fel de prize ( stechere ) sunt necesare. Multumesc !
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 25 Aug 2016, 13:55

Detaliile expuse mai sus erau pt locatia de jos de la Pusa la Ponton la Diadema ( pe malul Dunarii ) , unde se mai duc 3-4 rulote care au ramas pe afara ( neavand loc pe lista la Laguna ) pt. ca aici din 30 de locuri sunt deja ”ocupate 32”... la Laguna Albastra in curte , unde o sa poti sa-ti montezi si cabina de dus si unde ai si apa si curent , nu-ti face probleme ....

Daca vremea ne permite vom face inclusiv baie in piscina ...
Prizele sunt normale...
Curentul n-a cazut nici cand am fost mai multi ... singura problema e ca au limitat spatiul , am fi avut loc mai mult daca nu se apucau sa construisca alte camere pe una din aleile unde anul trecut se putea campa ( mai erau in plus 10 locuri minim ..... ca sa nu zic mai multe ..... )

Ne vom inghesui si asta e , se va respecta regula cu masina afara la strada si gata ...
Focul de tabara il mutam intr -o zona in care nu punem rulote, adica acolo unde se face in fiecare an sambata ciorba de peste la ceaun.... la intalnirea anuala ClubRV...

Daca unul din colegii aflati pe lista poate veni cu ceva recuzita pt muzica ar fi bine pt ca eu am de carat 2-3 pavlioane - foisoare metalice ca sa avem si un adapost in caz de ploua ....

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 01 Sep 2016, 14:58

NU s-a oferit pana acum nimeni cu recuzita pt muzica...

Daca sunt colegi interesati de o excursie la Sf GHeorghe , puteti sa-l intrebati pe Deliu Relu care ajunge mai devreme si doreste sa faca o asemenea excursie/ plimbare mai mare ....

Alte locuri nu s-au mai eliberat fapt pt care nu poate fi extinsa lista ... participantilor .

Raspunde