O mica completare,beneficiaza de reducere si membrii ClubRv care au legitimatia emisa pe Romania.Am lasat o a legitimatie,cu stampila clubului si semnatura lui Ciprian Lupu pe spate,la administratorului campingului.Despre conditii: curent care chiar are 220v,merg frigiderele,liniste ,civilizat,bazine cu ape termale,bazine de inot,topogane,welness,multe ciusmele,grupuri sanitare curate ,frigidere puse la dispozitia celor care campeaza in caming......,.ceva ca la camping Potos din Grecia.Multa umbra.La stranduri : mici restaurante ,impine tava cu preturi decente,restaurant pentru grill,mici chiosculete cu inghetata si clatite.Tesco este la 3 km.
Poze cand ajungem acasa. Preturi :
http://ro.sarkanyfurdo.hu/index.php?id=22
Budapesta este la 260 de km,ieri am facut o excursie de o zi in care toti sau prezentat onorabil si au rezistat cu stoicism.Plecati la 6am si intorsi la 11pm.Tot respectul pentru cei mai in varsta care au tinut pasul cu cei inca tineri.A fost extraordinar.Respectul reciproc functioneaza intre membrii clubului nostru.Chiar daca unii erau , literalmente, foarte obositi dupa atatea hop-on...hop-off... la o canicula de 37 grade