Am un Vw LT 35 din 90 cu trei locuri si cu prelata. Acum vreo doi ani am vazut un LT camper. Credeti ca s-ar gasii afara(Germania, Olanda) unul la fel(camper) ieftin , sau doar caravana lui?
Dar daca as gasi, cum as putea s-o omologhez la RAR ?
Astăzi este 06 Iun 2023, 08:33
S-ar putea transforma in camper ?
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Sandu Toma
- Membru forum
Oi fi tu DRAQUMORT dar eu sunt DRAQUVIU !
Uitate la pozele de mai jos si zi ce parere ai.
6 locuri pe scaune, 7 locuri de dormit din care doua rabarabile si trei in burduful din spare si el rabatabil.
Iti pot spune ca am ajuns cu el pana la Cetatile Ponorului si cine cunoaste drumul prin Pietroasa stie ce spun.
Mai vorbim miercuri sau joi
Uitate la pozele de mai jos si zi ce parere ai.
6 locuri pe scaune, 7 locuri de dormit din care doua rabarabile si trei in burduful din spare si el rabatabil.
Iti pot spune ca am ajuns cu el pana la Cetatile Ponorului si cine cunoaste drumul prin Pietroasa stie ce spun.
Mai vorbim miercuri sau joi
Orice problema are o rezolvare practica
- Sandu Toma
- Membru forum
- Marius Trifu
- Membru forum
- Oras: București
- Data nasterii: 20 Iun 1964