La sf. saptamanii am dat o fuga cu un prieten la Cheia, pana la intrarea in statiune, pe marginea apei. Sunt cel putin 3 zone de campare f. mari, neamenajate. Din pacate, traim in Romania si nu gaseai loc de innoptare din cauza gunoaielor lasate de "turistii" veniti din toate colturile tarii. Nu mai vorbesc de muzica data la maxim , ca doar trebuie sa auda si cel din capatul celalalt al vaii ce bine stie guta&compania sa cante. Ptr. cei care se gandesc la aceasta zona ca potential loc de recreere, ar fi bine sa uitati de ea in aceasta perioada a anului. Sau mergeti in zona pensiunii Rusu, unde am vazut cateva rulote si unde era f. frumos: liniste si curatenie. Nu stiu ce e acum acolo, dar repet, erau cam 6-7 rulote (cu rulotisti cu tot )
Cireasa de pe tort: am lovit cu spatele rulotei cand am iesit ptr ca accesul este destul de accidentat.
Iata si o poza de acolo:
Astăzi este 30 Mai 2023, 13:45
Cheia ( langa parau )
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Florin Dumitrescu
- Membru fondator
Cheia ( langa parau )
- Atașamente
-
- cheia 007 [1024x768].jpg (117.32 KiB) Vizualizat de 2920 ori
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV
Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
-
- Membru forum
Multumesc de relatii Florine. Când am venit la Bran am trecut pe acolo si am remarcat acele poienite pâna în Cheia (venind dinspre Valeni) si râvneam la ele. Chiar eram curios sa stiu amanunte despre ele, ca a mai scris un coleg undeva la un subiect pe forum ca e pericol cu manelele si mizeria! Oricum eu am sa le trec în subiectul cu "Locuri de campare autcamping" sa stim de ele. Le putem reda circuitului turistic populându-le cu rulote sa nu mai aiba "ceilalti" loc de noi!!
Am vazut si eu atunci din sosea campingul Rusu=Rosu. Si atunci erau 3-4 rulote!
Mihai (Rusu), sigur n-ai gresit la "calculelele artimetice" când l-ai dat?!!!

Am vazut si eu atunci din sosea campingul Rusu=Rosu. Si atunci erau 3-4 rulote!
Mihai (Rusu), sigur n-ai gresit la "calculelele artimetice" când l-ai dat?!!!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius