Astăzi este 04 Iun 2023, 04:56

www.camping-spareparts.ro

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 13 Feb 2017, 12:03

http://www.camping-spareparts.ro este un nou magazin de accesorii pt. RV in Romania aflat la Tg. Secuiesc, ce ofera produse pt. RV de la cele legate de apa , sanitare , mobilier camping , menaj , piese , consumabile , pana la corturi , accesorii sau elemente de caroserie RV ...

Am luat legatura cu dl. Levente Vancsa care va deveni membru ClubRV , iar societatea de mai jos

Camping-spareparts Romania
Targu Secuiesc 525400
Str. M. Eminescu, nr. 12a,
jud. Covasna-Ro

Telefon: 004 0722 424898
Email: office@camping-spareparts.ro
C. U. I. : 32824680
Nr. ord. Reg. Com.: F14/103/2014
Cont bancar:RO95BTRLRONCRT0247423801

.... partener ClubRV-RO , urmand sa avem un contract de parteneriat semnat prin care pt. membrilor Clubrv le vor fi oferite unele reduceri/discounturi si premii ... sub forma de sponzorizare .

Pt. inceput vom avea in revista ClubRV Rulotisti din Romania nr 5 ( apr ) , concurs si premiu din partea acestui sposor ... urmand apoi sa vina si alte premii...

Am oferit deja lista cu membrii cotizanti din raportul programului Clubrv Manager pe care-l avem pt. ca dansul sa stie , fara sa ma sune cine este si cine nu , membru al clubului la aceasta ora ...

De asemenea pt. a elimina taxa de curier pt. un produs ca acesta ( set solutii wc ) ... de exemplu ...

http://www.camping-spareparts.ro/apa_si ... rinse_2698

... sa trimita din timp la Bucuresti sau la intalnirile Clubrv seturi de cate de 10-15 buc, urmand ca apoi sa primeasca banii in cont de la unul din membrii asociati care-i colecteaza...

Dl. Levente este deschis sa ne ajutam reciproc, sa ne promovam reciproc si sa ofere permanent premii /sponsorizare pt. Revista ClubRV-RO Rulotisti din Romania ...

Urmeaza sa vedem si cel fel de reducere poate sa ofere ca si discount pt. membrii ClubRV ... pt ca asta ma intereseaza f mult sa obtin ... reduceri pt. noi fata de preturile de lista ...

Oricum un pas inainte ar fi si eliminarea taxei de curierat la aceste produse uzuale ..( care ar utea fi depozitate si la Bucuresti ) ... voi incerca sa indentific si altele nu doar setul de solutii chimice sau consumabile toaleta ... hartie etc ... sunt unele repere care se cer permanent ... fapt ot care pot fi trimise cate 10 odata pt Ploiesti , Bucuresti , Ilfov si imprejurimi pt inceput , iar la intaliri la fel ... mai ales ca suntem din ce in ce mai multi ...

Voi reveni cu detalii ... inclusiv ITP la Rv pt cei din zona de acolo ... Tg. Secuiesc...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Florin Smolnicki
Membru asociat
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Re: www.camping-spareparts.ro

Mesaj de Florin Smolnicki » 14 Feb 2017, 02:44

@Ciprian Lupu, felicitări pentru inițiativă și pentru reușită!
Chiar zilele trecute am găsit și m-am uitat prin acest catalog online.
Atașez link-ul pentru colegii care vor să răsfoiască și să cumpere produse din acest catalog.

Sper să vă fie de folos. :D

http://wco-onlinekat.de/Fritz_Berger/On ... ekatpage=2

Cu drag,

Florin
+40 749 233 299 (Orange)

Florin Smolnicki
Membru asociat
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Mesaj de Florin Smolnicki » 15 Feb 2017, 14:33

SINGUR REPREZENTANT ÎN ROMÂNIA PENTRU PRODUSELE DIN CATALOGUL FRITZ BERGER ESTE:

http://www.camping-spareparts.ro/
+40 749 233 299 (Orange)

Adrian Vatamaniuc
Membru forum
Data nasterii: 24 Feb 1964

Mesaj de Adrian Vatamaniuc » 15 Feb 2017, 17:38

Nu am decat sa-i urez mult succes pe mai departe . :arrow:
Noi ne cunoastem de dinainte sa fie pe acest forum , si am avut pana acum o colaborare foarte buna.
Ii pot recomanda cu toata incredrea pentru seriozitatea de care au dat dovada , cat si pentru calitatea produselor.
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 21 Feb 2017, 17:05

Dl. Levente ma ajuta ( sponsorizare ) sa dau premii la concursuri in revista ClubRV Rulotosti din Romania ce va apare in 4 editii in 2017.

Am decis sa-l ajut si eu sa-si vanda produsele... fiindu-ne partener , asadar va ajunge la Bucuresti un pachet mare cu diverse produse , iar cei de aici si care vin de Paste vor putea sa le primeasca fara sa dea nimic pe curierat...
Cine are comenzi ample le da direct la dl . Levente... cine vrea o solutie de wc sau o pompa de apa , o trapa le primeste ( ridica ) de la mine fara curierat de plata ... NIMIC.

aici e un catalog online cu 12000 produse
http://wco-onlinekat.de/Fritz_Berger/On ... ekatpage=1

mie mi se pare simplu sa ma uit la ei pe site ... direct aici de exemplu ...

http://www.camping-spareparts.ro/apa_si ... rinse_2698

aceste seturi vor veni la Bucuresti pt inceput minim 10-20... apoi iar in apr. pt Paste... cine le vrea.. vom primi si cadou pt concursul de pescuit si pt revista... care ajung la voi ( mai exact la 2sau 3 membrii asociati ) .

Va recomand sa comandati ca sa -l incurajam... sunt putini omaneni care vin sa ne ofere ceva ... dupa cum stiti... va puteti comanda la camping-spareparts orice , iar membrii asociati vor avea reducere sau curier doar 5 ron la val mai mari ...

Vor avea un concurs pe site cu premiu 1 saptamana la un camping la mare cum au si avut la camping Mamaia GPM nord (Navodari ) ... asta separat pe site ( tragere la sorti ) dintre clienti...

La Bucuresti vor fi permanent unele produse uzuale lasate in 2-3 baxuri la mine ... pt Buc si PH, IF... saupt intalniri ... astfel se exxlude curierul pt mici comenzi , produse uzuale... pt rulotisti...

Va voi tine la curent....

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 07 Mar 2017, 17:43

Au sosit la Bucuresti 3 colete mari cu produse de la http://www.camping-spareparts.ro

Produsele sunt noi si se vand la pretul din factura fara nici o taxa in plus .
Curierul l-a platit dl. Vancsa Levente , partener CLUBRV_RO care ne-a trimis si cateva produse cadou ce vor fi date de paste la lansarea revistei Clubrv Rulotisti din Romania nr 5 .

EU NU expediez colete si nu preiau comenzi , acestea le lansati la ei pe site ... Mi-a lasat si cataloage .
Ceea ce am facut a fost sa primesc de la dl. Levente cele mai cerute produse spre a fi date la Bucuresti direct catre consumatori fara plata curierat...

pompe apa 2 modele Elegant si Easy la 54 si 64 ron
baterie apa rece 2 modele 68 si 63 ron

pachet Thetford DUO Aqua KEm blue si Aqua rinse odorizant 59 ron impreuna pt. WC

WC mobil Berger 273 ron

catalog de oprit acasa 21 ron sau de impumut il aduceti inapoi sa-l dau si altora ca sa nu cumparati.

trapa wc 28x28 cm pret 199 ron
trapa 40x40 cm la pret 287 ron

dus solar 24 ron
hartie 4 role degradabila 19 ron

set pahare cadou pt concurs.... boiler apa 2L ( fierbator jnox )cadou concurs 2 cataloage cadou si o sa mai fie cadou un set solutii wc la urmatoarea tura ... sunt si cateva colante ovale cu ”RO”.

Produsele in primele 48h le dau cu prioritate pt membrii asociati , apoi oricui are nevoie de ele si este rulotist si poate ajunge sa si le ia. ( Bucuresti , B-dul Basarabiei 110 sau la intalnirile ClubRV )

Va dati seama ca eu nu fac livari sau expeditii... nu ma deplasez.

Alta comanda sau transport o sa mai vina inainte de Ciocanesti ( 20 mar ) sau Paste unde se aduc in functie de necesitati tot asa fara plata curier...

O sa iau cateva si la Amara ...pt colegi... in acest weekend dupa cum primesc mesajele de la ei in privat daca vor ceva din cele de mai sus ...

Pt. comenzi va adresati catre ei ,daca vreti altecva care nu este aici .... eu am vrut sa ajut sa eliminam curierul si sa gasesc pe cineva care ofera o mica sponsorizare la schimb ... dar nu pot sa ma incarc nici eu cu mult volum sau greutate va dati seama ... ca nu ma fac magazin mobil acum cand vin la intalniri ... eventual vor putea sa -si aduca ei pe cineva daca este cazul ... eu am sa-i incurajez ca si sponsori.

Atasez poze inclusiv cu fact. nu doar produsele. Dati clik pe poze pt marire!

Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine Imagine

Imagine Imagine Imagine

Imagine

Adrian Vatamaniuc
Membru forum
Data nasterii: 24 Feb 1964

Mesaj de Adrian Vatamaniuc » 07 Mar 2017, 21:03

Acum mi-am adus aminte ca am avut si eu un catalog din asta mai prin vara si l-am dat cuiva sa il studieze , si...........dus a fost.
Daca acel "cineva" este si membru RV sau citeste aceste randuri il rog sa faca bine si sa-l inapoieze ca sa-l dau mai departe si altor colegi care sunt interesati de produse.
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545

Vancsa Levente
Membru asociat
Oras: Tg. Secuiesc
Data nasterii: 27 Ian 1977

Mesaj de Vancsa Levente » 08 Mar 2017, 10:03

Buna ziua
Pentru cei care comanda pe site http://www.camping-spareparts.ro si sunt membri Club Rv sa treaca la nota comenzii "clubrv"
VW TOURAN + HOBBY
TEL.:0722424898
WWW.PIESERULOTE.RO
CONTACT@PIESERULOTE.RO

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 13 Mar 2017, 10:58

La Amara Perla Camping la inatâlnirea din weekend ( ZIUA FEMEII ) colegii au mai luat/ achizitionat din produsele primite de la www.camping-spareparts.ro

Mai sunt 3 sau 4 seturi de solutii pt WC, modelul 59 ron Theford 1.5L descompunator blue + aqua rinse ( la pachet ) , pe care le aduc la Ciocanesti pt. doritori ( alte produse nu car dupa mine decat 1-2 pompe apa ... ( nefiind voluminoase ) o sa am si 2 cataloage la mine pt consultare , dar comenzi dati la ei pe site ... eu nu preiau comenzi nu vand produse .

mai sunt cca 10 pompe de apa Elegant si Easy 54 si 64 ron

una din trape s-a dat cea de 199 ron la fel si toaleta ...BErger...

mai sunt trape de 40x40 si de 28x28 de asemenea bateriile de chiuveta ... sau dus solar 24 ron ... 2buc.

Alt transport poate va mai fi pt. paste ori vin ei direct acolo ca sa nu ma car eu cu nimic , ori gasim o varianta ca sa nu ma incarc eu cu greutate...

Tot de paste am sa dau si premiile pe care le-a oferit dl. Vancsa Levente ca sponsorizare pt. Asociatia ClubRV-RO... pt rulotisti... lucru pt care-i multumesc !

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 12 Apr 2017, 16:50

Astazi m-am intalnit la Bucuresti cu fiul d-lui Levente Vancsa de la http://www.pieserulote.ro caruia i-am dat 100 de harti cu campinguri Romania pt a le introduce in colete acolo unde se trimite in tara o comanda de la ei ...

Pt. Paste eu nu ma pot deplasa cu marfa sau produse pt ca am proiector pt karaoke sau altele la mine dar ce a ramas de la expo ceva de genul solutii wc , pompa apa care sunt mici am cateva la mine lasate de ei ...

Pe facebook am sa trec si persoanele care au castogat primit la expo gratuit solutii WC ( conf dorintei sponsorului nostru ) , iar saptamana viitoare cand am sa mai dau celelalte produse inca un set solutii , paharele , si "boiler" inox foerbator de la Berger cadou de asemenea vom trece castigatorii pe forum si pe facebook pag noastra si a lor ...

Multumim pt sustinere !
Pe parcurs voi prezenta si alti sponsori care ne vor sustine cu diverse pt. concursuri si pt REVISTA CLUBRV-RO RULOTISTI DIN ROMANIA care a ajuns la nr 5 ( apare peste 3 zile ) fizic la intalnirea de PAste si online aici pe forum ca si celelalte de aici ...
nr 1 2 3 in aceasta postare sunt linkuri
viewtopic.php?p=112033#p112033

si nr 4 aici

http://www.calameo.com/read/0047487373ecbc44f0601

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 03 Apr 2018, 11:50

Am si cateva dusuri cu conectare la furtun de apa ( curenta ) dela dl V. Levente cadou de la

http://www.camping-spareparts.ro/

sponsorizare

le aduc de Paste la intalnire ...

Vancsa Levente
Membru asociat
Oras: Tg. Secuiesc
Data nasterii: 27 Ian 1977

Mesaj de Vancsa Levente » 24 Mai 2018, 11:44