In acest topic voi incerca sa atrag catre Asociatia ClubRV-RO managerii de campinguri sau cei care sunt implicati in fenomenul rulotistic din Romania inclusiv cu vanzari de rulote si accesorii sau productie...
Deja avem in Clubrv inscrisi ca membrii asociati colegi care sunt implicati in astfel de activitati ...
Vancsa Levente - pieserulote.ro ( sponsor ClubRv )
Blocool Service ( reparatii rulote Busteni ) Terecoasa Adrian ( sponsor Clubrv )
Stefan Secuiu ( FIM CARAVANS ) productie rulote RO ( spnsor Clubrv )
Coman Adrian /PH / Reparatii Rulote ( 2015 - 2016 sponsor Clubrv )
Peti Luidort /camping Transilvania + import Falle ( sponzorizare ) 2014
Venit SRL / Camping Aviator / Serban Mihai - sponsoziare Clubrv sejur campare
fara a fi imlicati in activitati de acest gen mai avem ....
acoperisurisolide.ro Gheroghe Papuc (sponsor Clubrv)
cateva firme de constructii din Barlad , Vaslui ... ( sponsorizare )
Au mai fost si altii care au accpetat sa ne oefere sejururi la campinguri din Ro , insa nu au devenit inca membrii asociati in clubul rulotistilor din Romania mai exact in asociatia noastra ...
Acestia ar fi
Perla Amara Camping Slobozia ... Geambasu Victor
Vampire Bran Camping (BV ) ... Dl. Ciocianu
Paradisul Pescarilor ...Adjud VN ( Vrabie Bogdan )
Laguna Albastra Murighiol TL ( dl Victor )
Catre acestia si cei care doresc sa ni se alature... am sa trimit gratuit cate 50- 100 de harti "CLubRV campinguri din Romania" pt ca sa poata fi distribuite de asemenea gratuit in folosul turismului cu rulota si cortul ...
De asemenea daca este nevoie de o filmare aeriana pot sa ajut ( gratuit ) ... cu o drona ... pt un clip de promovare pe youtube ...
Am postat aici pt ca se poate ajunge la o intalnire la nivel national cu managerii de campinguri lucru care ar fi benefic pt. noi toti ... atat pt ei ca prestatori de servicii cat si pt noi ca si consumatori care le suntem practic SURSA DE VENIT .
Am sa ajung si la Otopeni la Autrorulote Romania , unde dl Oiesdean Nicu , importator Knaus, Weinsberg , Adria , Rimor..... m-a invitat pt o colaborare in urma solicitarii mele de a ne ajuta la print reviste si tricouri ... pt membrii ClubRV .
In asociatie se va inscrie si importatorul Careta Romania rulote ...dl Stefan Martes de la minirulote.ro pe care l-am cunoscut la "Expo nautic siu caravaning" si care vrea sa ne devina coleg ...
Pana va exista o asociatie a producatorilor de Rv si accesorii .... a importatorilor sau a managerilor de campinguri sunteti invitati aici ALATURI DE NOI sa ne ajutam reciproc sa crestem ....
Astăzi este 04 Iun 2023, 02:37
Invitatie pt managerii de campinguri
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Invitatie pt managerii de campinguri
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- marcu viorel
- Membru asociat
- Oras: Focsani
- Data nasterii: 26 Apr 1974
Re: Invitatie pt managerii de campinguri
Ar mai fi si Hotel Tresor Lepșa, care gazduieste si rulote și ai carui reprezentanți sunt si membri asociați .
Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
0766/682584