Acum il inteleg pe domnul Birca de ce considera necesar controlul psihologic.
Mai aveti un pic si ajungeti la activitatea familiei.
Va rog sa va cereti scuze pentru afirmatiile jicnitoare. In caz contrar consider ca nesimtirea si penibilul sunt parte din viata dumneavoastra.
Nu m-am legat de activitatile dumneavoastra de zi cu zi, cu ce va castigati traiul sau daca prostia si incultura va definesc sau nu, chiar daca este evident.
Si totusi, in curiozitatea dumneavoastra penibila, nu ati fost capabili sa oferiti un punct de vedere matur asupra problemelor ridicate.
Va legati de activitatea mea (cu toate ca habar n-aveti cu ce ma ocup si ce raspunderi am), crezand ca va puteti indopa frustrarile. Serios? Asta este replica voastra la cele ridicate? Atat va duce capul?
Incompetenta si lipsa de raspundere va caracterizeaza cu siguranta. Doar prin simplul fapt ca nu sunteti capabili sa sustineti un punct de vedere, sunteti condusi si manipulati constant de o persoana (sau un grup de persoane). Si asta doar cu pachetul electoral clasic („mega intalnirile” organizate de liderul suprem care va ofera galeata cu laturi in care va scaldati).
Ramaneti sa roadeti ciolanul oferit de liderul suprem. Nu doar in asociatie ci si in viata de zi cu zi. Dar atentie! Veti ajunge la os. Si nu mai e asa placut. N-as vrea sa zic ca va trebui sa-l sugeti (ca suna urat). Dar va trebui, caci altfel nu veti supravietui.
In doua cuvinte: NIMIC CONSTRUCTIV.
Va doresc din nou distractie in oala cu laturi in care va scaldati. Sau galeata, ce-o fi ea.
Si aici ma refer la cei care se simt stropiti de laturile electorale nu la cei care inteleg ce presupune acest fenomen.
Va rog sa nu va scuipati! Atatea as vrea sa va mai spun, dar nici nu stiti cat ma abtin (ma chinui sa nu mai deschid forumul si sa uit balacareala asta).
Hymer Exsis i577