Astăzi este 25 Oct 2021, 21:16

Informatii de calatorie pentru Franta

topicuri de informare

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Avatar utilizator
Ciprian Rosca
Membru CD
Mesaje: 1819
Membru din: 26 Oct 2013, 19:41
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969
Localitate: Barlad
Contact:

Informatii de calatorie pentru Franta

Mesaj de Ciprian Rosca » 31 Mai 2019, 09:21

Daca in urmatoarea perioada va planificati o calatorie cu automobilul in Franta, trebuie sa stiti ca pe teritoriul acestei tari conducatorilor auto le este interzisa utilizarea telefoanelor mobile atunci cand se afla in interiorul autovehiculului, chiar si atunci cand stationeaza. Singurul moment in care va fi permisa utilizarea telefonului mobil de catre conducatorul auto aflat in automobil va fi atunci cand masina se va afla intr-o parcare, insa obligatoriu cu motorul oprit.
Conform noii legi, cei care incalca aceste prevederi risca o amenda de 135 de euro si trei puncte penalizare, pentru trei ani.
Aceeasi pedeapsa este aplicata si in cazul soferilor care folosesc telefonul mobil in timp ce conduc.
In cazul in care automobilul s-a defectat sau a fost implicat intr-un accident rutier, legea va da dreptul sa utilizati telefonul mobil in timp ce va aflati in interiorul autovehiculului.
Aceasta masura se incadreaza in eforturile guvernului francez de scadere a numarului deceselor rutiere, motiv pentru care, in scurt timp, va adopta o alta prevedere prin care permisul de conducere se va retine daca soferul foloseste telefonul mobil in timp ce conduce.
Sursa:ACR
Hymer B 644
cprohome@yahoo.com
0741015477
Natura nu vrea sa fie admirata prin intermediari.

Raspunde