Astăzi este 17 Ian 2021, 21:43
CAMPING MEDUZA EFORIE NORD
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
-
- Membru asociat
- Oras: buzau
- Data nasterii: 19 Ian 1966
CAMPING MEDUZA EFORIE NORD
Sunt campat cu rulota la Meduza in conditii foarte bune.
Oferta pana la 25.06.2019 - 10 lei /zi /persoana cazata in rulota proprie, 220v inclus, liniste exemplara, dusuri cu apa calda, toalete curate, umbra copacilor inalti, 200 m pana la plaja nou extinsa si amenajata.
Incepand cu 26.06.2019 - 38 lei /zi / persoana.
Oferta pana la 25.06.2019 - 10 lei /zi /persoana cazata in rulota proprie, 220v inclus, liniste exemplara, dusuri cu apa calda, toalete curate, umbra copacilor inalti, 200 m pana la plaja nou extinsa si amenajata.
Incepand cu 26.06.2019 - 38 lei /zi / persoana.
-
- Membru asociat
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 03 Feb 1967
Re: CAMPING MEDUZA EFORIE NORD
Cred ca vorbim despte alta ,,Meduza"...!!!!! Ieftin si prost.Statiunea ,un santier permanent.
Conditii foarte bune.....sa fim seriosi :))
Toalete ordinare,plaja departe+traversarea santierului (ca nu mai termina aia strada de amenajat in veci.Tarif mic ,la anul sigur s-e inchide campingul.Pacat de pomi,in rest o mascarada de camping.
38lei persoana +masina+rulota pe zi ?!
Miram-as...!
Nu mai prostiti oamenii sa bata drumul degeaba pana acolo.
PS. Vacanta placuta .
Conditii foarte bune.....sa fim seriosi :))
Toalete ordinare,plaja departe+traversarea santierului (ca nu mai termina aia strada de amenajat in veci.Tarif mic ,la anul sigur s-e inchide campingul.Pacat de pomi,in rest o mascarada de camping.
38lei persoana +masina+rulota pe zi ?!
Miram-as...!
Nu mai prostiti oamenii sa bata drumul degeaba pana acolo.
PS. Vacanta placuta .
Ultima oară modificat 15 Iun 2019, 18:56 de către SERGHEIDIN, modificat de 2 ori în total.
- robert_moga
- Membru forum
- Oras: Constanta
- Data nasterii: 25 Aug 1977
Puneti poze sa vedem cum sta treaba :)
Autorulota Weinsberg CaraBus 600K - Fiat Ducato
Robert Moga
0722194730
robert_moga@yahoo.com
Robert Moga
0722194730
robert_moga@yahoo.com
- Florin Smolnicki
- Membru asociat
- Oras: Suceava
- Data nasterii: 01 Ian 1917
Am eu câteva poze, de acum doi ani. Am fost în treacăt pe acolo. Mi s-a părut înghesuială foarte mare; prețurile și mai mari!!!
Aș vrea să scriu mai multe, dar mă abțin...
Aș vrea să scriu mai multe, dar mă abțin...
- Atașamente
-
- 20170802_192431.jpg (201.79 KiB) Vizualizat de 1184 ori
+40 749 233 299 (Orange)
- Florin Smolnicki
- Membru asociat
-
- Membru asociat
Am scris despre ce am vazut aici unde ma aflu in concediu pana sambata.
Este o informare nu o invitatie.
Cine doreste ceva mai interesant poate sa mearga la Hanul Piratilor - Navodari/Mamaia, camping amplasat in zona buna langa plaja, unde se construiesc doua blocuri mari chiar langa apa marii.
Pretul 80 lei /zi/rulota.
Va doresc o zi buna.
Este o informare nu o invitatie.
Cine doreste ceva mai interesant poate sa mearga la Hanul Piratilor - Navodari/Mamaia, camping amplasat in zona buna langa plaja, unde se construiesc doua blocuri mari chiar langa apa marii.
Pretul 80 lei /zi/rulota.
Va doresc o zi buna.
-
- Membru asociat
Telefoane camping Meduza :
0241742385
0726265803
0241742385
0726265803
- Florin Smolnicki
- Membru asociat
Am fost anul trecut la Hanul Piraților.
Am întrebat pentru anul acesta cât ar fi pe zi, în august: rulotă, doi părinți și doi copii, 10 zile.
140 de lei.
Am întrebat pentru anul acesta cât ar fi pe zi, în august: rulotă, doi părinți și doi copii, 10 zile.
140 de lei.
+40 749 233 299 (Orange)
-
- Membru asociat
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 03 Feb 1967
Hanul Piratilor,Camping S, Camping Zodiac.....sunt campinguri incadrate la 2 stele,stele care chiar sunt stele .Grupuri sanitare de bun simt ,curatenie exemplara,in mare ...conditii.Preturi MARI ca asa rste in RO.La Zodiac unde am de gand sa stau este aproape 100 cu de toate ca shaorma, DAR...marea este la aceeasi distanta ca la Meduza,au conditii si amenajari de exceptie+ un mare plus :Piscina.Pai doar accesul la o piscina este 40-50 lei !!
Nu are rost sa prezinti un camping ca ,,super" cand ai cabinele de la wc cu vedere la vecinii din lateral de iesi de acolo ,,stropit" ,cu spalatoare la care un om scund nu are cum sa ajunga (dar administratirii au gasit solutia,au pus ,,europaleti" pe jos.
Dar in fine ,discutam aiurea.Este un topic dedicat din cate stiu gen ,,Campinguri de evitat" ...unde si-ar avea locul astfel de discutii.
Nu are rost sa prezinti un camping ca ,,super" cand ai cabinele de la wc cu vedere la vecinii din lateral de iesi de acolo ,,stropit" ,cu spalatoare la care un om scund nu are cum sa ajunga (dar administratirii au gasit solutia,au pus ,,europaleti" pe jos.
Dar in fine ,discutam aiurea.Este un topic dedicat din cate stiu gen ,,Campinguri de evitat" ...unde si-ar avea locul astfel de discutii.